Supă cu ovăz, spanac și ciuperci

Ingrediente:

  • 120 g ovăz (lăsat la înmuiat pentru 12 ore)
  • 200 ml bulion de legume
  • 300 ml apă
  • 200 g spanac (tăiat)
  • 100 g ciuperci (tăiate)
  • o legătură de ceapă verde (tăiată)
  • 50 g brânză Cheddar (răzuită)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Puneți ovăzul într-o cratiță și turnați 300 ml de apă.  Lăsați apa să fiarbă.

 

Între timp, înăbușiți spanacul, ciupercile și ceapa verde pentru 3-4 minute în uleiul de măsline. Adăugați bulion de legume fierbinte sau apă și lăsați să fiarbă.

 

Adăugați ovăzul gătit pe jumătate la spanac, ciuperci și ceapa verde. Dacă este cazul, adăugați încă puțină apă.

 

Lăsați la foc mic pentru aproximativ 15 min sau până când ovăzul este gata.

 

Condimentați cu sare și piper, după gust.

Înainte de a servi, presărați brânza rasă.

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM