Supă de dovleac

Ingrediente:

  • 1 dovleac de mărime medie
  • ¼ cană de migdale
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căței de usturoi, pisați
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 4 căni de bulion de legume
  • ghimbir si curry (opțional)
  • Sare și piper după gust
Mod de preparare:

Curățați dovleacul de semințe și de coajă si tăiați-l în cubulețe. Adăugați un vârf de cuțit de sare si lăsați-l să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute. Turnați apa și lăsați deoparte.

Între timp, puneți pe o hârtie de copt migdalele si coaceți-le timp de 10 min.  la 180° C.

Într-o cratiță, înăbușiți ceapa împreună cu cățeii de usturoi până se înmoaie. Adăugați dovleacul si bulionul de legume. Reduceți temperatura și lăsați să fiarbă la foc mic timp de 10 minute.

Luați de pe foc, adăugați migdalele coapte (lăsați câteva deoparte pentru ornare) și pasați până obțineți un piure.

Condimentați supa cu piper negru și sare după gust. După preferință, puteți adăuga curry și pudră de ghimbir.

Serviți cu o bucățică de brânză și ornați cu câteva migdale (răzuite).

Poftă bună!

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM