Primul pas al rețetei este să sotați (înăbușiți în puțină apă) ceapa, morcovii, țelina, legumele de sezon, adăugând puțină sare. Gătiți până ceapa se înmoaie (6-8 min).
Adăugați usturoiul, cimbrul și roșiile. Amestecați din când în când.
Adăugați quinoa, bulion și apă. Puneți 2 frunze de dafin și un pic de ardei iute. Măriți temperatura și fierbeți. Acoperiți cu un capac, micșorați temperatura și lăsați să fiarbă la foc mic.
Gătiți pentru 25 de mine, după care scoateți capacul. Adăugați varza și lăsați la foc mic pentru încă 5 minute.
Luați de pe foc, scoateți frunzele de dafin și adăugați sucul de lămâie. Condimentați cu sare și piper.
Serviți garnisind cu parmezan, ținând cont de cantitate indicată în regimul vostru. Dacă preferați să adăugați telemea sau feta – adăugați-le puțin mai devreme, pentru a conferi o aromă minunată.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.