Supă de năut

Ingrediente:

  • 200 g năut la conservă
  • 100 g roșii
  • 100 g dovlecei
  • 1 ceapă
  • 4 linguri de pătrunjel
  • sare, piper negru,chimion și boia după gust
  • 1 lingură de ulei de măsline
Mod de preparare:

Primul pas în prepararea supei de năut este să decojiți ceapa și s-o tăiați mărunt. După aceea, înăbușiți-o într-o cratiță cu puțină apă.

 

Tăiați dovleceii în bucățele mici și înăbușiți-i în cratiță.

 

Între timp, spălați năutul ( la conservă sau lăsat în apă în prealabil și fiert) și adăugați-l în cratiță împreună cu roșiile ( la conservă sau proaspete.

 

Adăugați apă asfel încât să acopere ingredientele din cratiță. Adăugați puțină sare, piper și condimente și lăsați la foc mic pentru 30 de minute.

 

După ce luați de pe foc, adăugați pătrunjelul și pasați supa.

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM