Supă franțuzească „Vichyssoise“

Ingrediente:

  • 400 g cartofi
  • 4 tulpini de praz
  • 500 ml bulion de legume
  • 80 g cremă de brânză
  • 20 g brânză albă
  • 1 lingură ulei de măsline sau unt
  • sare
Mod de preparare:

Tăiați partea albă a prazului în inelușe subțiri. Încingeți uleiul de măsline într-o cratiță cu capac și înăbușiți prazul timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie. Adăugați cartofii decojiți și tăiați cubulețe, agitați 1-2 minute și adăugați bulionul. Lăsați să fiarbă la foc mic.

 

Atunci când cartofii sunt gata, pasați tot adăugând și crema de brânză (la temperatura camerei).

 

Presărați sare și garnisiți cu brânză mărunțită, după preferință.

 

Supa poate fi servită atât caldă, cât și rece.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți cartofi și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM