Primul pas în pregătirea rețetei Gazpacho este să decojiți roșiile. Procesul devine mai simplu atunci când le înmuiați în apă fierbinte timp de o secundă.
Decojiți castravetele și tăiați-l mărunt, după care tăiați mărunt ardeiul și pătrunjelul. Separați jumătate din castravetele și ardeiul tăiat și puneți într-un vas – acestea vor fi utilizate la garnisirea supei.
Tăiați mărunt usturoiul și ceapa. Amestecați castravetele și ardeiul și pătrunjelul cu usturoiul și ceapa tăiată.
Puneți în blender sau într-un robot de bucătărie roșiile tăiate cubulețe, amestecul de ardei, ceapă, pătrunjel și usturoi. Adăugați suc de lămâie și ulei de măsline și pasați pentru câteva secunde. Dacă consistența este prea groasă, puteți adăuga puțină apă și pasa din nou.
Lăsați amestecul la frigider timp de 1-2 ore.
Serviți supa garnisind cu cealaltă jumătate a legumelor tăiate ( castravete, ardei și pătrunjel) și brânză.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți legume la alegere și brânză în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.