Tocană de pește

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții:
  • 500 g pește dezosat sau file de pește fără piele
  • 2 cepe
  • 1 tulpină de praz, doar partea albă
  • 1 buc. ardei roșu
  • 1 buc. ardei verde
  • 4 căței de usturoi
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. dovlecel
  • 250 ml sos de roșii
  • 1 lingură boia
  • 1 buc. frunză de dafin
  • o ramură de cimbru
  • 2 linguri de ulei
  • sare și piper
Mod de preparare:

Primul pas este să tăiați toate legumele.

 

Încălziți 2 linguri de ulei  într-o cratiță cu capac și înăbușiți ceapa. Adăugați succesiv legumele : usturoiul, morcovul, dovlecelul și condimentele. Agitați timp de 2 minute și adăugați sosul de roșii.

 

Lăsați legumele la înăbușit 10-12 minute, după care adăugați peștele. Puneți capacul și gătiți la foc încet timp de încă 15 minute.

 

Condimentați cu sare și piper și serviți cu pătrunjel tăiat.

 

Tocana de pește este gata.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM