Tocăniță de pui cu măcriș

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 3 legături de măcriș sau 800 g de spanac
  • 1 ceapă
  • 4 căței de usturoi
  • 2 linguri de mentă
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • sare și boia după gust
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea tocăniței de pui cu măcriș este să curățați și să tăiați măcrișul în bucăți mari ( dacă nu puteți face rost de măcriș, puteți utiliza spanac), iar ceapa și usturoiul mărunt. Tăiați pieptul de pui dezosat în cubulețe.

 

Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și înăbușiți cubulețele de pui până se rumenesc. Scoateți-le și puneți-le deoparte.

 

În aceeași grăsime, înăbușiți ceapa și usturoiul până se înmoaie, adăugați boia și agitați timp de 2 minute. Adăugați măcrișul, iar atunci când începe să se micșoreze adăugați carnea de pui, 100 ml de apă și menta.

 

Lăsați să fiarbă la foc mic ( acoperind cu capac) până carnea de pui este pregătită. Adăugați sare și garnisiți cu pătrunjel.

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM