Iahnie de conopidă în stil mediteranean

Ingrediente:

  • 500 g conopidă
  • 1 ceapă
  • 2-3 căței de usturoi
  • 30 g măsline fără sâmburi
  • 20 g capere
  • 300 g sos de roșii
  • 100 g brânză la alegere
  • 3 linguri ulei
  • 1 linguriță cimbru și oregano
  • 1 frunză de dafin
  • sare, piper, boia
Mod de preparare:

Tăiați mărunt ceapa și usturoiul. Rupeți conopida în buchețele mici.

 

Încălziți uleiul și adăugați ceapa și usturoiul, lăsând la înăbușit pentru 5 minute. Adăugați o lingură de boia. Așteptați să formeze o spumă, după care amestecați pentru o minută.

 

Adăugați  sosul de roșii, conopida și condimentele.

 

Acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă ușor, la foc mic, pentru aproximativ 15 minute.

 

Adăugați caperele și măslinele și gătiți încă 5 minute.

 

Condimentați cu sare și piper și garnisiți cu brânza aleasă de voi –  albă , proaspătă, albastră (cu mucegai).

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM

Rețete gratuite

și sfaturi pentru o viață sănătoasă