Amestecați scorțișoara si semnițiele de in pisate.
Puneți în apă adusă la fierbere morcovii răzuiți, fulgii de ovăz, scorțișoara cu semințele de in și ghimbirul.
Reduceți temperatura la foc mediu și fierbeți timp de 5 minute, agitând periodic.
Luați terciul de ovăz de pe foc și condimentați cu miere și vanilie. Acoperiți și lăsați timp de 3 minute.
Împărțiți terciul de ovăz obținut în două boluri și serviți cu puțin iaurt cu conținut redus de grăsimi și puțină miere.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.