Varză coaptă cu lămâie

Ingrediente:

  • 1 varză de mărime medie
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 3 linguri de suc proaspăt de lămâie
  • sare de mare și piper negru după gust
  • câteva felii de lămâie ( după preferință)
Mod de preparare:

Încălziți cuptorul la 230° C.

 

Tăiați varza în 8 felii. Întâi de toate rupeți-o în jumătate, curățați-o și tăiați fiecare jumătate în 4 semiluni egale. Aranjați feliile într-o tavă cu suprafață neaderentă ( sau deasupra hârtiei de copt), lăsând puțin spațiu între ele.

 

Amestecați într-un vas uleiul de măsline și sucul de lămâie. Cu ajutorul unei pensule, ungeți cu acest amestec fiecare parte a feliilor. Sărați și condimentați cu piper negru.

 

Coaceți aproximativ 15 minute, după care întoarceți și coaceți încă 15 minute, până se rumenesc.

 

Serviți varza caldă cu o felie de lămâie.

 

Pofta bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți legume la alegere în regimul vostru alimentar.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM