Primul pas al rețetei de varză de Bruxelles grătinată este încălzirea cuptorului la 220 de grade.
Spălați verzele de Bruxelles și puneți-le într-o tavă sau vas de ceramică, aranjându-le una lângă alta.
Adăugați ardeiul iute, coaja de lămâie, sarea, piperul și uleiul de măsline și amestecați.
Coaceți aproximativ 12 minute. Scoateți tava din cuptor. Bateți ouăle împreună cu laptele și turnați peste varza de Bruxelles. Distribuiți parmezanul ras deasupra și puneți din nou la cuptor.
Coaceți pentru aproximativ 12 – 15 minute sau până la formarea unei cruste aurii.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.