Dora

MINUS 18 KG ÎN 5 LUNI

Am pus 30 de kg după sarcină și alăptare. Am încercat mai multe diete dar nu a mers. De la o prietena de a mea am aflat despre regimul sănătos Top Forma și am hotărât să încerc. Am dat jos 18 kilograme în 5 luni fără să mă înfometez. Voi continua cu regimul până când voi ajunge la kilogramele dorite.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Daniela

MINUS 11 KG IN 4 LUNI

Bună! După ce am ținut cu strictețe regimul am dat jos 11 kilograme până în prezent, iar soțul meu – 22 kilograme. Vă trimit poze cum am arătat înainte de regim și cum arătăm acum. Continuăm să ne alimentam în mod sănătos ținând cont de sfaturile dumneavoastră. Mulţumim din suflet şi vă dorim succes.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Maria

MINUS 18 KG IN 5 LUNI

Salut. Mă numesc Maria și urmez un regim de la Top Forma de patru luni, iar la momentul de față sunt în luna a cincea. Am început de la o greutate de 90 de kg iar acum am 72-73 kg. Aș dori să menționez că atunci când vremea era urâtă nici nu am ieșit afară, iar acum când s-a încălzit mămicile de pe terenurile de joacă nu mă mai pot recunoaște și tot mă întreabă cum am slăbit atât de mult. Senzația este placută iar eu aș dori să dau jos încă opt kilograme. Atunci voi deveni o reclamă vie, nu că acum nu aș fi una. Cu stimă, Maria

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Elena

MINUS 13 KG IN 3 LUNI

Salut! Aș dori să-mi exprim recunoştința față de întreaga echipă Top Forma, care m-a ajutat să dau jos 13 kilograme în trei luni. Nu am crezut că va merge deoarece am încercat orice – diete, pastile, înfometare … și nimic. Numărul kilogramelor devenea tot mai mare și mă deranja, au apărut probleme de sănătate (dureri de picioare, oboseam repede și nu aveam putere). Am avut încredere în Top Forma și m-a învățat să mă alimentez corect și să respect un regim alimentar. Pe 03.05 termin cu regimul meu individual alimentar de trei luni și aș vrea să continui să slăbesc pe cont propriu. În cazul în care nu va merge voi apela din nou la voi pentru un nou regim alimentar. Trimit poze înainte și după. Rezultatul este vizibil. Vă mulţumesc din suflet şi vă dorim succes.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Eugenia

MINUS 12 KG IN 4 LUNI

Salut, acum 6 luni am comandat primul meu regim alimentar de la Top Forma și continui să mă alimentez urmând regimurile voastre. Am slăbit 12 kg. De două luni am renunțat la regim dar respect regulile. Nu am pus nici măcar un kilogram. Sunt mulțumită și mă simt foarte bine. Vă mulțumesc! Eugenia

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Katya

MINUS 5 KG IN 2 LUNI

Salut, deja de două luni urmez un regim Top Forma, Nu am crezut că pot să scap de colăceii din jurul taliei. Cinci ani am luptat cu ei dar rezultatul era zero – chiar și după o înfometare de 20 de zile, în care am consumat numai fructe și ceai, ceea ce am făcut în fiecare vară. Cu regimul pregătit de voi mă simt sătulă, chiar niciodată în viața mea nu m-am alimentat atât de regulat. Obișnuiam să mă înfometez consumând doar fructe și ceai însă tot flămândă și grasă rămâneam. Înainte de regim aveam 59 de kilograme iar acum am 54 – cu 5 kg mai puțin și chiar din locul în care ele erau în plus – în jurul taliei. Vă trimit poze din 08.10.2015 și de ieri – 27.02.2016. Mulțumesc din suflet întregii echipe! Salutări, Katya

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Tatyana

MINUS 16 KG IN 6 LUNI

Salut, am început să țin un regim de la Top Forma în 05.12.2013, începând de la o greutate de 75 de kilograme, și 7 luni mai târziu am obținut greutatea dorită de 60 de kilograme. Am urmat regimul alimentar cu strictețe și cu dorință. Rezultatele sunt vizibile – aspect exterior, energie, încredere, vigoare.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Mariana

Minus 23 kg în 6 luni

Ma ingrozea gandul ca intr-o zi voi vedea pe cantar 100!!!!!!Am inceput regimul pe 9 .08.2018 cu 98,6 kg ,si am finalizat in sfarsitul lunii februarie cu un minus de 22-23 de kg!!Multumesc intregii echipe Top forma!!Am incercat sa adopt un stil nou de a ma alimenta si ma felicit in fiecare zi pentru aceasta.Sunt energica ,ma simt bine(putin spus!!!!),sunt mai increzatoare si in continuare mentin un stil de viata sanatos. 

Ioana A.

A PIERDUT 25 KG ÎN 5 LUNI

Mulțumesc lui Dumnezeu că am dat peste www.topforma.ro! În mai puțin de 5 luni de când țin Planul de Alimentație, am reușit să slăbesc 25 de kg. Cel mai important pentru mine este că, mai presus de orice, am învățat cum să mănânc corect. Vă mulțumesc că mi-ați făcut viața mai bună și mai ușoară! Acum reușesc să am o viață normală, cu o activitate normală, iar problemele mele de tensiune arterială au dispărut. Am găsit un nou sens pentru ce înseamnă fericirea… la 58 de ani. Vă mulțumesc pentru sprijinul neîntrerupt și sfaturile prețioase!

Elena T.

A PIERDUT 13 KG ÎN 2 LUNI

Înainte de a vă găsi, am încercat totul pentru a pierde cele 10 kg pe care le-am pus în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil al meu, dar toate eforturile mele au însemnat un eșec total, dezamăgire și probleme de sănătate. Vă mulțumesc pentru că mi-ați arătat că pierderea în greutate sănătoasă este nu doar posibilă, ci și ușoară și plăcută. Respectarea planurilor de alimentație a fost o plăcere – acestea s-au potrivit în mod natural stilului meu de viață și m-au schimbat pentru totdeauna. Acum, sunt sigură că nu voi mai pune înapoi cele 13 kg pe care le-am pierdut! Mulțumesc!

ȘI TU POȚI

COMANDĂ

Împărtăşeşte-ţi povestea cu noi