Daniela

MINUS 11 KG IN 4 LUNI

Bună! După ce am ținut cu strictețe regimul am dat jos 11 kilograme până în prezent, iar soțul meu – 22 kilograme. Vă trimit poze cum am arătat înainte de regim și cum arătăm acum. Continuăm să ne alimentam în mod sănătos ținând cont de sfaturile dumneavoastră. Mulţumim din suflet şi vă dorim succes.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Dora

MINUS 18 KG ÎN 5 LUNI

Am pus 30 de kg după sarcină și alăptare. Am încercat mai multe diete dar nu a mers. De la o prietena de a mea am aflat despre regimul sănătos Top Forma și am hotărât să încerc. Am dat jos 18 kilograme în 5 luni fără să mă înfometez. Voi continua cu regimul până când voi ajunge la kilogramele dorite.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Elena T.

A PIERDUT 13 KG ÎN 2 LUNI

Înainte de a vă găsi, am încercat totul pentru a pierde cele 10 kg pe care le-am pus în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil al meu, dar toate eforturile mele au însemnat un eșec total, dezamăgire și probleme de sănătate. Vă mulțumesc pentru că mi-ați arătat că pierderea în greutate sănătoasă este nu doar posibilă, ci și ușoară și plăcută. Respectarea planurilor de alimentație a fost o plăcere – acestea s-au potrivit în mod natural stilului meu de viață și m-au schimbat pentru totdeauna. Acum, sunt sigură că nu voi mai pune înapoi cele 13 kg pe care le-am pierdut! Mulțumesc!

Alin B.

A PIERDUT 6 KG ÎN 1 LUNĂ

Planul de alimentație este atât de ușor de urmat, încât nu am simțit că respect o dietă. M-a ajutat să devin mai organizat cu mesele și să nu mai pierd timp și energie întrebându-mă ce să mănânc. Am pierdut 6 kg, fără a simți că mă înfometez în vreun moment. Soția și prietenii mei sunt impresionați de rezultatele pe care le-am obținut. Doar o lună în care am ținut acest program m-a făcut un om mai bun, iar acum pot să-mi imaginez ce schimbări fantastice se pot produce când voi trece la următorul nivel și voi alege un plan și mai complex.

Elena

MINUS 10 KG ÎN 3 LUNI

Mă numesc Elena. Ani la rând m-am îngrășat și am ajuns la 95 kg. Prietena mea, care slăbise vizibil, mi-a spus că urmează un regim pregătit de la Top Forma și am decis să încerc. Deja de trei luni țin regimul și am slăbit cu 10 kg – de la 95 kg la 85 kg. Schimbarea e vizibilă. Colegele mele mă încurajează. Mulțumesc echipei Top Forma pentru o comunicare eficientă, corectă și utilă. Mulțumesc specialistului pentru empatia de care a dat dovadă, pentru regimul sănătos și de calitate pe l-a pregătit, pentru întreaga muncă și pentru felul în care regimurile sunt în conformitate cu starea psihologică a fiecăruia. Intenționez să continui să mănânc în acest mod, care deja a devenit pentru mine un mod de viață. Recomand celor care sunt nehotărâți să facă primul pas. Sunt convinsă că nu vor regreta, ci dimpotrivă. – își vor face un mare bine. Vă doresc succes și o comunicare la fel ca cea a Top Formei, și anume – grijă, receptivitate, educație și iubire. Fiți sănătoși!

Maria

MINUS 18 KG IN 5 LUNI

Salut. Mă numesc Maria și urmez un regim de la Top Forma de patru luni, iar la momentul de față sunt în luna a cincea. Am început de la o greutate de 90 de kg iar acum am 72-73 kg. Aș dori să menționez că atunci când vremea era urâtă nici nu am ieșit afară, iar acum când s-a încălzit mămicile de pe terenurile de joacă nu mă mai pot recunoaște și tot mă întreabă cum am slăbit atât de mult. Senzația este placută iar eu aș dori să dau jos încă opt kilograme. Atunci voi deveni o reclamă vie, nu că acum nu aș fi una. Cu stimă, Maria

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Elena

MINUS 13 KG IN 3 LUNI

Salut! Aș dori să-mi exprim recunoştința față de întreaga echipă Top Forma, care m-a ajutat să dau jos 13 kilograme în trei luni. Nu am crezut că va merge deoarece am încercat orice – diete, pastile, înfometare … și nimic. Numărul kilogramelor devenea tot mai mare și mă deranja, au apărut probleme de sănătate (dureri de picioare, oboseam repede și nu aveam putere). Am avut încredere în Top Forma și m-a învățat să mă alimentez corect și să respect un regim alimentar. Pe 03.05 termin cu regimul meu individual alimentar de trei luni și aș vrea să continui să slăbesc pe cont propriu. În cazul în care nu va merge voi apela din nou la voi pentru un nou regim alimentar. Trimit poze înainte și după. Rezultatul este vizibil. Vă mulţumesc din suflet şi vă dorim succes.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Eugenia

MINUS 12 KG IN 4 LUNI

Salut, acum 6 luni am comandat primul meu regim alimentar de la Top Forma și continui să mă alimentez urmând regimurile voastre. Am slăbit 12 kg. De două luni am renunțat la regim dar respect regulile. Nu am pus nici măcar un kilogram. Sunt mulțumită și mă simt foarte bine. Vă mulțumesc! Eugenia

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Katya

MINUS 5 KG IN 2 LUNI

Salut, deja de două luni urmez un regim Top Forma, Nu am crezut că pot să scap de colăceii din jurul taliei. Cinci ani am luptat cu ei dar rezultatul era zero – chiar și după o înfometare de 20 de zile, în care am consumat numai fructe și ceai, ceea ce am făcut în fiecare vară. Cu regimul pregătit de voi mă simt sătulă, chiar niciodată în viața mea nu m-am alimentat atât de regulat. Obișnuiam să mă înfometez consumând doar fructe și ceai însă tot flămândă și grasă rămâneam. Înainte de regim aveam 59 de kilograme iar acum am 54 – cu 5 kg mai puțin și chiar din locul în care ele erau în plus – în jurul taliei. Vă trimit poze din 08.10.2015 și de ieri – 27.02.2016. Mulțumesc din suflet întregii echipe! Salutări, Katya

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Tatyana

MINUS 16 KG IN 6 LUNI

Salut, am început să țin un regim de la Top Forma în 05.12.2013, începând de la o greutate de 75 de kilograme, și 7 luni mai târziu am obținut greutatea dorită de 60 de kilograme. Am urmat regimul alimentar cu strictețe și cu dorință. Rezultatele sunt vizibile – aspect exterior, energie, încredere, vigoare.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

ȘI TU POȚI

COMANDĂ

Împărtăşeşte-ţi povestea cu noi