Mariana

Ma ingrozea gandul ca intr-o zi voi vedea pe cantar 100!!!!!!Am inceput regimul pe 9 .08.2018 cu 98,6 kg ,si am finalizat in sfarsitul lunii februarie cu un minus de 22-23 de kg!!Multumesc intregii echipe Top forma!!Am incercat sa adopt un stil nou de a ma alimenta si ma felicit in fiecare zi pentru aceasta.Sunt energica ,ma simt bine(putin spus!!!!),sunt mai increzatoare si in continuare mentin un stil de viata sanatos. 

Daniela

Bună! După ce am ținut cu strictețe regimul am dat jos 11 kilograme până în prezent, iar soțul meu – 22 kilograme. Vă trimit poze cum am arătat înainte de regim și cum arătăm acum. Continuăm să ne alimentam în mod sănătos ținând cont de sfaturile dumneavoastră. Mulţumim din suflet şi vă dorim succes.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Elena

Mă numesc Elena. Ani la rând m-am îngrășat și am ajuns la 95 kg. Prietena mea, care slăbise vizibil, mi-a spus că urmează un regim pregătit de la Top Forma și am decis să încerc. Deja de trei luni țin regimul și am slăbit cu 10 kg – de la 95 kg la 85 kg. Schimbarea e vizibilă. Colegele mele mă încurajează. Mulțumesc echipei Top Forma pentru o comunicare eficientă, corectă și utilă. Mulțumesc specialistului pentru empatia de care a dat dovadă, pentru regimul sănătos și de calitate pe l-a pregătit, pentru întreaga muncă și pentru felul în care regimurile sunt în conformitate cu starea psihologică a fiecăruia. Intenționez să continui să mănânc în acest mod, care deja a devenit pentru mine un mod de viață. Recomand celor care sunt nehotărâți să facă primul pas. Sunt convinsă că nu vor regreta, ci dimpotrivă. – își vor face un mare bine. Vă doresc succes și o comunicare la fel ca cea a Top Formei, și anume – grijă, receptivitate, educație și iubire. Fiți sănătoși!

Dora

Am pus 30 de kg după sarcină și alăptare. Am încercat mai multe diete dar nu a mers. De la o prietena de a mea am aflat despre regimul sănătos Top Forma și am hotărât să încerc. Am dat jos 18 kilograme în 5 luni fără să mă înfometez. Voi continua cu regimul până când voi ajunge la kilogramele dorite.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Maria

Salut. Mă numesc Maria și urmez un regim de la Top Forma de patru luni, iar la momentul de față sunt în luna a cincea. Am început de la o greutate de 90 de kg iar acum am 72-73 kg. Aș dori să menționez că atunci când vremea era urâtă nici nu am ieșit afară, iar acum când s-a încălzit mămicile de pe terenurile de joacă nu mă mai pot recunoaște și tot mă întreabă cum am slăbit atât de mult. Senzația este placută iar eu aș dori să dau jos încă opt kilograme. Atunci voi deveni o reclamă vie, nu că acum nu aș fi una. Cu stimă, Maria

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Elena

Salut! Aș dori să-mi exprim recunoştința față de întreaga echipă Top Forma, care m-a ajutat să dau jos 13 kilograme în trei luni. Nu am crezut că va merge deoarece am încercat orice – diete, pastile, înfometare … și nimic. Numărul kilogramelor devenea tot mai mare și mă deranja, au apărut probleme de sănătate (dureri de picioare, oboseam repede și nu aveam putere). Am avut încredere în Top Forma și m-a învățat să mă alimentez corect și să respect un regim alimentar. Pe 03.05 termin cu regimul meu individual alimentar de trei luni și aș vrea să continui să slăbesc pe cont propriu. În cazul în care nu va merge voi apela din nou la voi pentru un nou regim alimentar. Trimit poze înainte și după. Rezultatul este vizibil. Vă mulţumesc din suflet şi vă dorim succes.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Eugenia

Salut, acum 6 luni am comandat primul meu regim alimentar de la Top Forma și continui să mă alimentez urmând regimurile voastre. Am slăbit 12 kg. De două luni am renunțat la regim dar respect regulile. Nu am pus nici măcar un kilogram. Sunt mulțumită și mă simt foarte bine. Vă mulțumesc! Eugenia

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Katya

Salut, deja de două luni urmez un regim Top Forma, Nu am crezut că pot să scap de colăceii din jurul taliei. Cinci ani am luptat cu ei dar rezultatul era zero – chiar și după o înfometare de 20 de zile, în care am consumat numai fructe și ceai, ceea ce am făcut în fiecare vară. Cu regimul pregătit de voi mă simt sătulă, chiar niciodată în viața mea nu m-am alimentat atât de regulat. Obișnuiam să mă înfometez consumând doar fructe și ceai însă tot flămândă și grasă rămâneam. Înainte de regim aveam 59 de kilograme iar acum am 54 – cu 5 kg mai puțin și chiar din locul în care ele erau în plus – în jurul taliei. Vă trimit poze din 08.10.2015 și de ieri – 27.02.2016. Mulțumesc din suflet întregii echipe! Salutări, Katya

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Tatyana

Salut, am început să țin un regim de la Top Forma în 05.12.2013, începând de la o greutate de 75 de kilograme, și 7 luni mai târziu am obținut greutatea dorită de 60 de kilograme. Am urmat regimul alimentar cu strictețe și cu dorință. Rezultatele sunt vizibile – aspect exterior, energie, încredere, vigoare.

Și tu poți să ajungi la kilogramele dorite. Comandă regimul tău alimentar personal AICI.

Ioana A.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am dat peste www.topforma.ro! În mai puțin de 5 luni de când țin Planul de Alimentație, am reușit să slăbesc 25 de kg. Cel mai important pentru mine este că, mai presus de orice, am învățat cum să mănânc corect. Vă mulțumesc că mi-ați făcut viața mai bună și mai ușoară! Acum reușesc să am o viață normală, cu o activitate normală, iar problemele mele de tensiune arterială au dispărut. Am găsit un nou sens pentru ce înseamnă fericirea… la 58 de ani. Vă mulțumesc pentru sprijinul neîntrerupt și sfaturile prețioase!