Ipokratis Papadimitrakos

NUTRIȚIONIST DE TOP CU 15 ANI DE EXPERIENȚĂ

Ipokratis Papadimitrakos este punctul de intersecție al nutriției, psihologiei și pierderii în greutate. Acesta are o diplomă de licență în kinetoterapie, un master în psihologie și doisprezece ani de experiență ca terapeut nutriționist. A efectuat mai mult de 8000 de consultații, iar acest număr continuă să crească.

Abordarea și tehnicile sale reprezintă o reflectare a filosofiei sale educaționale și de viață – abordează problemele de greutate din punct de vedere psihologic și crede că fiecare își poate găsi obiceiul de “a mânca normal” înainte de atingerea și de menținerea unei greutăți țintă.

“Ajut oamenii să-și îmbunătățească obiceiurile alimentare urmând un plan alimentar individual  echilibrat și variat, până când alimentația normală devine o rutină. Aceasta este cheia controlului greutății. Fiecare poate fi propriul lui cel mai bun nutriționist – este nevoie de un pic de timp pentru a învăța, dar, odată ce stăpâniți aceste abilități, deciziile corecte legate de mâncare devin naturale”.

“A mânca normal” este un termen introdus de Ipokratis în bestseller-ul său – IPOlogia Alimentației. “Normal” înseamnă un mod de a mânca ce vă face să vă simțiți bine.

“Consider că, odată ce descoperiți obiceiurile “alimentației normale”, veți atinge treptat greutatea țintă. Uitați de dietele restrictive, de mâncărurile magice și de pastile – tot ce aveți nevoie este o mică schimbare în obiceiurile alimentare. Am demonstrat acest lucru de multe ori în decursul a 15 ani de experiență ca nutriționist. Am ajutat oamenii să-și îmbunătățească obiceiurile alimentare printr-un regim alimentar echilibrat și variat, până când alimentația normală a devenit o rutină. Aceasta este cheia pierderii eficiente în greutate.”

REGIMURILE LUI IPOKRATIS

Regimurile create de Ipokratis includ numai produsele indicate de tine, în cantitațile potrivite, prin care vei atinge scopul dorit. Fiecare regim este strict individual, iar aportul de calorii și raportul dintre grăsimi, carbohidranți și proteine este stabilit în funcție de starea de sănătate și scopurile fiecărui client. Nutriționistul folosește metode dovedite pentru accelerarea metabolismului. În regimurile lui Ipokratis nu există produse interzise, dar unele alimente urmează să fie consumate într-o anumită zi – în “Ziua liberă“.

ASISTENȚĂ CONTINUĂ DIN PARTEA LUI IPOKRATIS

Ca și client Top Forma poți să-i pui, direct lui Ipokratis, mai multe întrebări, folosind profilul tău personal din site. Ipokratis te va înțelege cel mai bine și îți va oferi sfaturile și recomandările adecvate. Astfel, respectarea regimului este mult mai eficientă și mai plăcută. Fiecare client primește sprijinul necesar și îndrumările lui Ipokratis. În cazul în care ai nevoie de o motivare permanentă sau pur și simplu ai dori să înlocuiești unele mâncăruri din meniu,nu ezita să te sfătuiești cu nutriționistul tău personal.

 

POVEȘTI DE SUCCES

ÎNCEPE SĂ SCRII PROPRIA POVESTE DE SUCCES!

Daniela, MINUS 11 KILOGRAME IN 4 LUNI:
Bună, Ipokratis! Dupa ce am urmat cu strictețe regimul am dat jos 11 kilograme din 18.02 pâna în prezent, iar soțul meu - 22 kilograme. Vă trimit poze cum am arătat Înainte de regim și cum arătăm acum. Continuăm să ne alimentăm sănătos ținând cont de îndrumările și recomandările dvs. Mulţumim din suflet şi vă dorim succes!
Katya, 5 KILOGRAME ÎN 2 LUNI:
Salut, deja de două luni urmez regimul lui Ipokratis Papadimitrakos. Nu am crezut că pot scăpa de grăsimea din jurul taliei. Deja de 5 ani lupt cu ea, însă, rezultatul este zero - chiar și după o înfometare de 20 de zile în care am consumat numai fructe si ceai, ceea ce am făcut în fiecare vară. Cu regimul lui Ipokratis mă simt sătulă, pot spune chiar că niciodata în viața mea nu m-am hrănit atât de regulat, de obicei răbdam de foame consumând doar fructe și ceai și tot grasă și flămândă rămâneam.

întrebări frecvente

Care este prețul?

Prețul unui program de 1 lună este 90 de lei, celui de trei luni – 220 lei, iar celui de 6 luni este 390 lei.

Când voi primi regimul meu?

Specialistul nostru are nevoie de timp pentru a studia în amănunte profilul tău și să întocmească regimul tău. Vei primi regimul în 7 zile lucrătoare din data comenzii (în caz de livrare prin curier) sau din data confirmării plății (în cazul primirii prin poșta electronică).

Atunci când voi comanda un program de 3 sau de 6 luni - oare le voi primi împreuna, pentru toate lunile?

Atunci când vei comanda un program de 3 sau de 6 luni, vei primi un regim de 30 de zile, în fiecare lună în cadrul programului. Fiecare regim următor din programul tău va fi întocmit de Ipokratis în funcție de progresul tău. Pentru acest scop este necesar să completezi chestionarul de urmărire a progresului prin profilul tău personal la finalul fiecărui regim separat.

Mai ai întrebări?