Cu un plan de alimentație personalizat și sprijin nelimitat unu-la-unu, prin e-mail, de la nutriționistul personal online, obiceiurile alimentare sănătoase devin o parte din viața de zi cu zi și, astfel, îți atingi obiectivele de pierdere în greutate în mod natural.

PLAN DE ALIMENTAȚIE PERSONALIZAT

Programul nostru te ajută să îți îmbunătățești obiceiurile alimentare prin introducerea unui plan de alimentație personalizat, bine echilibrat și variat, până când alimentația normală devine o rutină. După aceea, vei deveni propriul tău nutriționist! Aceasta este cheia pentru pierderea eficientă în greutate.

bespoke

  • PERSONALIZAREA UNUI PLAN DE ALIMENTAȚIE UNIC PENTRU TINE
  • ALCĂTUIT DE UN NUTRIȚIONIST SPECIAL PENTRU TINE
  • ADAPTAT OBIECTIVELOR, STĂRII TALE DE SĂNĂTATE ȘI MÂNCĂRURILOR PREFERATE
  • ECHILIBRU PERFECT ÎNTRE CALORII, PROTEINE, CARBOHIDRAȚI, GRĂSIMI ȘI NUTRIENȚI
  • IDEI DE MÂNCĂRURI ȘI GUSTĂRI UȘOR DE PREGĂTIT – CEL PUȚIN PATRU PE ZI
  • FĂRĂ SUPLIMENTE ALIMENTARE SCUMPE SAU ALIMENTE AMBALATE
  • FĂRĂ MÂNCĂRURI CARE ÎȚI SUNT INTERZISE
  • METODE DOVEDITE DE ARDERE A METABOLISMULUI
  • ”ZI LIBERĂ” ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ – POȚI MÂNCA ȘI BEA TOT CE DOREȘTI

Comandă Planul Tău Alimentar

Ipokratis Papadimitrakos

NUTRIȚIONIST DE TOP CU 15 ANI DE EXPERIENȚĂ

Ipokratis Papadimitrakos este punctul de intersecție între nutriție, psihologie și slabirea în greutate. Acesta are o diplomă de licențiat în kinetoterapie, un master în psihologie și doisprezece ani de experiență ca terapeut nutrițional. A efectuat mai mult de 8000 de consultații particulare, iar acest număr continuă să crească.

Abordarea și tehnicile sale reprezintă o reflectare a filozofiei sale educaționale și de viață – abordează problemele de greutate din punct de vedere psihologic și crede că fiecare își poate găsi obiceiul de “a mânca normal”, înainte de atingerea treptată și de menținerea unei greutăți țintă.

“Ajut oamenii să-și îmbunătățească obiceiurile alimentare urmând un plan de alimentație individual, bine echilibrat și variat, până când alimentația normală devine o rutină. Aceasta este cheia controlului greutății. Fiecare poate fi propriul lui cel mai bun nutriționist – este nevoie de un pic de timp pentru a învăța, dar, odată ce stăpâniți aceste abilități, deciziile corecte legate de mâncare devin naturale”.

‘”A mânca normal” este un termen introdus de Ippokratis în bestseller-ul său – IPOlogia Alimentației. “Normal” înseamnă un mod de a mânca care te face să te simți bine.

“Eu cred că, odată ce descoperiți obiceiurile “alimentației normale”, veți atinge treptat greutatea țintă. Uitați de dietele restrictive, de mâncărurile magice și de pastile – tot ce aveți nevoie este o mică schimbare în obiceiurile alimentare. Am demonstrat acest lucru de multe ori în decursul a 15 ani de experiență ca nutriționist. Am ajutat oamenii să-și îmbunătățească obiceiurile alimentare prin oferirea unui plan de alimentație individual bine echilibrat și variat, până când alimentația normală a devenit o rutină. Aceasta este cheia pierderii eficiente în greutate.”

POVEȘTI DE SUCCES

ÎNCEPE SĂ SCRII PROPRIA POVESTE DE SUCCES!

Daniela, MINUS 11 KILOGRAME IN 4 LUNI:
Bună, Ipokratis! Dupa ce am urmat cu strictețe regimul am dat jos 11 kilograme din 18.02 pâna în prezent, iar soțul meu - 22 kilograme. Vă trimit poze cum am arătat Înainte de regim și cum arătăm acum. Continuăm să ne alimentăm sănătos ținând cont de îndrumările și recomandările dvs. Mulţumim din suflet şi vă dorim succes!
Katya, 5 KILOGRAME ÎN 2 LUNI:
Salut, deja de două luni urmez regimul lui Ipokratis Papadimitrakos. Nu am crezut că pot scăpa de grăsimea din jurul taliei. Deja de 5 ani lupt cu ea, însă, rezultatul este zero - chiar și după o înfometare de 20 de zile în care am consumat numai fructe si ceai, ceea ce am făcut în fiecare vară. Cu regimul lui Ipokratis mă simt sătulă, pot spune chiar că niciodata în viața mea nu m-am hrănit atât de regulat, de obicei răbdam de foame consumând doar fructe și ceai și tot grasă și flămândă rămâneam.